DÖSİAD ile İGSİAD üyeleri bir araya

DÖSİAD ile İGSİAD üyeleri bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD), Isparta Girişimci ve İşadamları Derneği (IGSİAD) üyeleriyle bir araya geldi.
     DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, aynı zamanda DÖSİAD üyesi olan IGSİAD üyesi Tahsin Gürsunun davetiyle bir araya geldiklerini belirtti.
     Üye ziyaretleri kapsamında belirli aralıklarla üyelerin fabrika ve iş yerlerinde buluşmalar yaptıklarını anlatan Gencer, bu tür toplantıların üyeler arası tanışma ve kaynaşmanın önemini ortaya koyduğunu dile getirdi.
     İlişkilerin gelişmesi için bu toplantıların sürekli olması gerektiğini vurgulayan Gencer, Antalya ve Isparta ekonomisinin kalkınması için her konuda iş birliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
     IGSİAD Başkanı Oğuzhan Tortop da alanında marka olmuş isimlerle bir araya gelmekten, tanışmış olmaktan dolayı kıvanç duyduklarını ifade etti.
     Tortop, tanışmanın ticari boyuta aktarılması, iki il arasında ticareti geliştirmek için köprü oluşturulması gerektiğini vurguladı.
     Bu arada IGSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin 3 Kasım Cumartesi günü DÖSİAD Yönetim Kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulunacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber DÖSİAD ile İGSİAD üyeleri bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER