DP Genel Başkanı Gültekin Uysaldan KAYSOya

DP Genel Başkanı Gültekin Uysaldan KAYSOya ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, İl Başkanı İsmet Özbakkal ve beraberindeki heyetle Kayseri Sanayi Odasını (KAYSO) ziyaret etti.
     KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Demokrat Partinin 1950li yıllardan beri Türkiyenin demokratikleşmesinde, çok partili sisteme geçilmesinde ve ilk kalkınma hamlelerinin başlatılmasında önemli rol oynadığını vurguladı.
     DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise, sanayi hamlelerinin altında imzası olan bir camianın temsilcileri ile bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu belirterek, partisinin bir dönem kıt kanaat imkanlarla Türkiyenin sıçramasına vesile olduğunu, şimdi ise ülkenin potansiyellerini açığa çıkararak, ülkenin önünü açma gayretinde olduğunu söyledi.
     Türkiye ekonomisinin dünya ile entegre olması için hep beraber gayret gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Uysal, İktidar tarafından belki de iyi niyetlerle Türkiyenin önüne 2023 hedefi konuluyor ama bu amaçlara uygun araçları berberinde koymadığımız taktirde, bu hedef iyi niyet beyanından öteye geçemeyecektir. Bu gün çok önemli sanayicilerimizin bulunduğu, Türkiyenin ihracat merkezi haline dönüşmüş bir ilimizde olmaktan son derece memnunuz. Bu vesile ile Kayseri Sanayi Odasına ve tüm sanayicilerimize teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber DP Genel Başkanı Gültekin Uysaldan KAYSOya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER