DP Genel Başkanı Uysal:

DP Genel Başkanı Uysal: -Milletin önceliklerini önceliği yapmış, yön levhaları ve pusulası milleti gösteren bir siyasetin insanıyız (Görüntülü-Fotoğraflı)


TRABZON (A.A) - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Milletin önceliklerini önceliği yapmış, yön levhaları ve pusulası milleti gösteren bir siyasetin insanıyız dedi.
     Uysal, Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen DP İl Divanı Toplantısında yaptığı konuşmada, parti teşkilatı olarak geçmişte yaptıkları icraatların kendileri için bir övünç kaynağı olduğunu, doğruluğu ispat edilmiş bir siyasi çizgide ilerlediklerini belirtti.
     Bir ve beraber yaşama iradesinin insanlar var olduğu sürece ilelebet devam edeceğini ifade eden Uysal, Bunların da sahibi siz demokratlar olacaksınız. Birilerinin anlamadığı, birliğini ve beraberliğini kavramakta sıkıntı çektiği ülkede, birliğinizi ve beraberliğinizi idame ettirebilme ihtimaliniz olmaz diye konuştu.
     İnsanlar için ümit kaynağı olabilecek bir geleceği inşa edebilecek güçleri olduğunu, siyasal, ulusal ve iktisadi anlamda büyük sıçrama hamlelerini yapabilecek güce sahip olduklarını kaydeden Uysal, şöyle konuştu:
     Siyasette sadece yaptıklarımızdan değil, yapamadıklarımızdan da sorumlu olma bilinci içerisinde vazifemizi icra etmeye çalışıyoruz. Milletin önceliklerini önceliği yapmış, bütün yön levhaları ve pusulası milleti gösteren bir siyasetin insanıyız. Bunun devamı olmak durumundayız.
     Ötekileştiren siyasete karşı ötekisi olmayan, belirli müşterekler etrafında Türkiyeyi yeniden inşa edebilecek olmanın bilinci içerisindeyiz diyen Uysal, Türkiyenin bugün konuşması gereken meseleleri konuşmayan, ancak konuşmaması gereken meseleleri gündeme getiren bir iklime sahip olduğunu öne sürdü.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz / Asena Akçay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber DP Genel Başkanı Uysal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER