DRAFT Başkanı Celalettin Ateş:

DRAFT Başkanı Celalettin Ateş: -Herkesi tabiat harikalarıyla harmanlanan ilim ve kültür şehri Darendeye bekliyoruz


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Darende Rafting, Doğa ve Su Sporları Kulübü (DRAFT) Başkanı Celalettin Ateş, herkesi tabiat harikalarıyla harmanlanan ilim ve kültür şehri Darendeye beklediklerini söyledi.
     Ateş, Özel İdare İş Merkezi önünde, gazetecilere yaptığı açıklamada, Darendenin başta inanç turizmi olmak üzere tarih, doğa ve kültürün bir arada yaşanan ülkenin önemli bir turizm mekanı olduğunu kaydetti.
     Darendede su sporlarının da her geçen gün önem kazandığını belirten Ateş, Tohma kanyonu üzerinde önemli rafting yarışlarının yapıldığını, Darendeye en yakın illerden olan Kahramanmaraştan da vatandaşları bu sporu yapmaya davet ettiklerini ifade etti.
     Ateş, şöyle konuştu:
     Yerli ve yabancı çok sayıda turist Darendeye geldiğinde böylesine bir aktivite ile karşılaşınca şaşırıyor. Anadolunun ortasında böylesine bir aktivite beklemeyenler, hemen botlara binip küreklere asılıyor. Doğa harikası ortamda yapılan sportif aktivite olan rafting, müthiş adrenaliniyle katılımcılarına keyifli ve unutulmaz anlar yaşatıyor. Darendenin adını turizm ve su sporlarıyla da duyurmak istiyoruz.
     Ateş, rafting botları ve Darende resimlerini sergileyerek, yoldan geçen vatandaşların ilgisini çekmeye çalıştı.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir/Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber DRAFT Başkanı Celalettin Ateş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER