Dragon Festivali iş dünyasını suda rekabete

Dragon Festivali iş dünyasını suda rekabete çağırıyor -Dragon sporu meme kanserini önlemede tavsiye ediliyor


BURSA (A.A) - Dragon Festivali, iş dünyasını suda rekabete çağırıyor.
     Dünyanın en kalabalık su sporları organizasyonu olan Dragon Festivalinin Türkiye ayağı 5. Yılında 5 farklı şehirde gerçekleşecek. Hem eğence hem rekabete ev sahipliği yapacak olan Dragon Festivaline 600 takım ile 13 bin 200 yarışmacı ve 70 bin davetli katılacak.
     Kurumlar arası bir etkinlik olan Dragon Festivalinde Bursanın önde gelen firmaları, çalışanlarından oluşturduğu takımlarla yarışacak. Yarış 16-17 Haziranda Bursada gerçekleşecek.
     Bursada ikincisi Gemlikte yapılacak yarışmaya, 60 takım dahil olacak.
    
     -Dragon sporu meme kanserini önlemede tavsiye ediliyor
    
     Amerika, Kanada ve İspanyada meme kanserini önlemede rehabilitasyon tedavisi olarak kullanılan dragon sporunu Avrupalı doktorlar 20 yaşın üzeri kadınlara tavsiye ediyor. Bu ülkelerde hastalara yardım ve halkı bilinçlendirmek için, kanseri yenmiş kişilerden oluşan dragon takımları kuruluyor ve bu takımlara Dünyanın her yerinden dragon yarışlarına katılıyorlar.
     Festival kapsamında su üzerinde, yüzlerce firmanın katılımı ile dragon boat yarışları düzenlenirken, kara kısmında ise dans gösterileri, ritm atölyeleri, ünlü DJlerin canlı performansları, çeşitli müşteri aktiviteleri organize ediliyor.
    
     Muhabir : Bursa
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Dragon Festivali iş dünyasını suda rekabete Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER