DÜnün 7nci kuruluş yıl dönümü

DÜnün 7nci kuruluş yıl dönümü -Düzce Valisi Yılmaz: -Üniversitemiz, kendini Türkiye ve dünyaya kabul ettirmiştir


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Üniversitesinin (DÜ) 7nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Vali Yılmaz, mesajında DÜde 10 fakülte, 3 enstitü, araştırma uygulama hastanesi, 4 yüksekokul, 7 meslek yüksekokulu, 7 araştırma ve uygulama merkezi, rektörlüğe bağlı 5 bölüm bulunduğunu belirterek, 13 bin 374 öğrenci, 825 akademik personel, 716 idari personel ile sürekli gelişen, büyüyen, değer üreten üniversitemiz, kendini Türkiye ve dünyaya kabul ettirmiştir ifadesini kullandı.
     DÜnün fiziki gelişmesinin yanında Düzcenin gelişmesi için de çalıştığını, projeler ürettiğine dikkati çeken Yılmaz, DAGEM, SENTEZ Projesi, Peyzaj Mimarlığı, Sağlık ve Hizmet İçi Eğitim projelerinin önemli olduğunu kaydetti.
     Yılmaz, DÜnün 2010 yılında Türkiyede en yüksek bilimsel yayın oranına sahip 7nci üniversite olması, dünyadaki 2 bin üniversite arasında bin 764ncü sırada bulunması ve Avrupa Girişimcilik Ödülünü kazanmasının tüm Düzcelileri sevindirdiğini belirterek, çalışmaların ve başarıların 2013 yılında da artarak devam edeceğini vurguladı.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber DÜnün 7nci kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER