Düğün alışverişine giden otomobil şarampole yuvarlandı:

Düğün alışverişine giden otomobil şarampole yuvarlandı: 5 yaralı -Tavşanlı ilçesinde, düğün alışverişine gidenlerin içinde bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı -Kazada, nikahları daha önce kıyılan çiftin de aralarında bulunduğu 5


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın Tavşanlı ilçesinde, düğün alışverişine gidenlerin içinde bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu, nikahları daha önce kıyılan çiftin de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.
     Mehmet Atlı (33) yönetimindeki 43 UY 757 plakalı otomobil, Tavşanlı-Harmancık karayolunun 6ncı kilometresinde, mıcırlı olduğu iddia edilen yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.
     Kazada, nikahları daha önce kıyılan ve düğün hazırlığı yapan İzmir Sahil Güvenlik Hava Komutanlığında görevli Pilot Üsteğmen Sadettin Sami Kocaağa (27) ve Gülhanım Kocaağa (24) ile sürücü Atlı, Ahezer Başağa (24) ve Emine Kocaağa (18) yaralandı.
     Araç içerisine sıkışan bazı yaralılar ise Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekiplerince, kurtarıldı. 112 Acil Servis ekiplerince Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
     Otomobildekilerin, düğün alışverişi için Demirbilek köyünden Tavşanlı ilçesine gitmek için yola çıktıkları belirtildi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Düğün alışverişine giden otomobil şarampole yuvarlandı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER