Dünya Çocuk Hakları Günü

Dünya Çocuk Hakları Günü -Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Yıldızer: -Çocuk Şube olarak bu haftayı çocuklarımızla birlikte geçirmek istedik


BURSA (A.A) - Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Oktay Yıldızer, Dünya Çocuk Hakları Günü ile ilgili olarak, Çocuk Şube olarak bu haftayı çocuklarımızla birlikte geçirmek istedik dedi.
     Yıldızer ve bir grup öğrenci, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla, Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti, çeşitli hediyeler verdi.
     Birleşmiş Milletler tarafından hazırlanan ve Türkiye dahil 191 ülke tarafından kabul edilen sözleşmeyle Türkiyenin de çeşitli düzenleme ve yenilik yaptığını belirten Yıldızer, Çocuk Hakları Sözleşmesinin yıl dönümü. Bu sözleşmeyle birlikte her çocuğun hakları doğumla kazanılır ve her çocuğun mutlak yüksek yararı vardır, ilkesinden hareketle ülkemizde de çocuklarla ilgili düzenlemeler idari yapılanmalar yenilendi. Biz de Çocuk Şube olarak bu haftayı çocuklarımızla birlikte geçirmek istedik şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Yılmaz
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Dünya Çocuk Hakları Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER