Dünya şampiyonu güreşçi Kılıça Cumhuriyet altını

Dünya şampiyonu güreşçi Kılıça Cumhuriyet altını


MUĞLA (A.A) - Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Azerbaycanın başkenti Baküde 21-27 Ağustos tarihlerinde yapılan Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonasında altın madalya kazanan Hasan Berk Kılıça Cumhuriyet altını hediye etti.
     Baküde yapılan Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonasında rakiplerine puan vermeden dünya şampiyonu olan Hasan Berk Kılıç, yurda döndü. Şampiyon güreşçi Milas Kaymakamı Bahattin Atçıyı makamında ziyaret etti. Genç sporcuyu kutlayan Milas Kaymakamı Atçı, Milastan bir dünya şampiyonu çıkmasının kendilerini gururlandığını söyledi.
     Ziyarette bulunan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Hasan Berk Kılıçın Milas Güreş Eğitim Merkezinde spora başladıktan sonra başka bir kulübe transfer olmadan dünya şampiyonu olan ilk sporcu unvanını kazandığını vurguladı. Ünlüsoy, sporcularının elde ettiği başarının, kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.
     Dünya şampiyonasına katıldıklarında tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Kılıç da, Allahın izniyle şampiyon olduk. Bayrağımız göndere çekilirken çalıştığım zamanlar aklıma geldi ve çok değişik duygular yaşadım. Söylendiği gibi bu olay anlatılmaz, yaşanır. Allah nasip etti ve çok mutluyum dedi.
     Ziyarette Kaymakam Atçı, Kılıça Cumhuriyet altını hediye etti.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Dünya şampiyonu güreşçi Kılıça Cumhuriyet altını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER