Duralilerde kütüphane ve satranç sınıfı hizmete

Duralilerde kütüphane ve satranç sınıfı hizmete girdi


ANTALYA (A.A) - Duraliler İlköğretim Okulunda, hayırseverlerin yaptırdığı kütüphane ve satranç sınıfı hizmete girdi.
     Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kepeze kazandırılan 7 okuldan biri olan ve 2012-2013 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Duraliler İlköğretim Okuluna hayırseverler tarafından Kütüphane ve satranç sınıfı kazandırıldı. Kepez Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda ulaşım yolu da asfaltlanan okula kazandırılan kütüphane ve satranç sınıfının hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlendi.
     Törene Kepez Belediye Baykanı Hakan Tütüncü, AK Parti ilçe Başkanı Bahattin Bayraktar, okul müdürü Ayten Yazar Gence, mahalle muhtarı Recep Zeybek ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Tütüncü, kütüphane ve satranç sınıfının öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek, kazandırılmalarında katkı sağlayan Demir çiftine ve hayır severlere teşekkür etti.
     Merkezi idarenin, okul yatırımıyla Duraliler Mahallesine çok önemli bir eser kazandırdığını anlatan Tütüncü, Kapalı ve açık spor alanları olan, modern imkanlarla donatılan 24 derslikli okul, bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Mahallemiz için çok önemli bir yatırım olan bu okulumuzun eğitimin kalitesini el birliği ile artıracağız. Kepez Belediyesini ve şahsımı her zaman yanı başınızda göreceksiniz. Mahallemize de özel bir ilgi ve alaka gösteriyoruz dedi.
     Mahalle Muhtarı Recep Zeybek de 30 yıldır bekledikleri okula kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, emeği keçen ve katkı sağlayanlara teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Tütüncü sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.
     Törende Ali ve Tezcan Demir çiftinin ölen çocukları Kahraman Demir adına yaptırdığı kütüphanenin açılışını gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Duralilerde kütüphane ve satranç sınıfı hizmete Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER