Düzcede Uygulamalı Girişimcilik kursları sona erdi

Düzcede Uygulamalı Girişimcilik kursları sona erdi


DÜZCE (A.A) - Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında (DTSO) tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik kursunu başarıyla bitirenlere sertifika verildi.
     DTSO toplantı salonunda gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, girişimcilik eğitimine katılanların çoğunluğunun kadın olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ve 2023e giden yolda kadınların önemli bir yeri olduğunu dile getirdi.
     60 kişiye sertifika vereceğini belirten Vali Yılmaz, şöyle konuştu:
     KOSKEB 30 bin lira karşılıksız hibe ve 70 bin lira faizsiz kredi desteği veriyor. Sayınızın çoğalmasını diliyorum, kaliteli iyi iş üretmeliyiz. Eğitimli girişimciler olarak Düzcede bayrak olacaksınız, yüksek kültürlerin buluştuğu bu güzel ilde sizin gibi hanımefendi genç girişimcilerle bahtımız, talihimiz değişir ben size inanıyorum dedi.
     Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük ise kursiyerlerin arasında kadınların yoğun olmasına dikkat çekerken yapılacak olan DTSO seçimlerinde de kadınların aday olabileceğini ifade etti.
     İnsanlar dürüst olduğu zaman mücadele ettiği zaman kazanacağını ve her insanın iş adamı olarak dünyaya gelmediğini vurgulayan Büyük, Çocuk babasından kalan şirketin başına geçiyor ama yürütemiyor, sizlerin mücadele etmesi lazım. KOSKEBe çok teşekkür ediyoruz karşılıksız kredi verdiği için. Bir fabrikaya ziyaret edecekseniz sizi almayabilirler eğer öyle bir durum olursa bizi ve Valiliği ararsınız biz sizi göndeririz, bahane üretmek yok. Kadınların çalışma mecburiyeti var burada da kadınlar yoğunlukta diye konuştu.
     Konuşmaların ardından 60 kursiyere sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzcede Uygulamalı Girişimcilik kursları sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER