Düzcede şehit ve gazi yakınları iftarda

Düzcede şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu


DÜZCE (A.A) - Düzcede şehit ve gazi yakınları valiliğin düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.
     Bir restoranda düzenlenen programda konuşan Vali Vasip Şahin, Türk milletinin vatanı için şehit ve gazi olan gençlere sonsuz saygı gösterdiğini belirterek, bu amaç doğrultusunda iftar yemeği verdiklerini söyledi.
     Şehit ve gazi yakınlarının Türk devletinin emaneti olduğunu vurgulayan Şahin, Var olan imkanları onlar için seferber etmiştir. Özellikle son dönemlerde gerek anayasada, gerek yasalarla birlikte yapılan değişikliklerle pozitif ayrımcılık getirilerek şehit ve gazi yakınlarının toplumda daha iyi bir itibar görmesinin yolları açılmıştır. Kapımız her zaman onlara açıktır diye konuştu.
     Şehit ve gazi yakınları Düzce İl Müftüsü Selami Emenin okuduğu dualarla oruçlarını açtı.
     Yemeğe Vali Şahinin yanı sıra AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, İstanbul Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Arif Çetin, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ramazan Akça, Düzce Emniyet Müdürü Ali Gezer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile şehit ve gazi yakınları katıldı.
    
     -Kaynaşlı Belediyesinden mahallede iftar-
    
     Kaynaşlı Belediyesi tarafından ilk kez mahallede iftar programı düzenlendi.
     Şimşir Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, ramazan ayının dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak, bu ayın en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
     Konuşmanın ardından davetliler, dua ederek hep birlikte oruçlarını açtı. İftarın ardından çeşitli ramazan eğlenceleri de düzenlendi.
     Yemeğe Kaymakam Cengizhan Yılmazın yanı sıra Belediye Başkanı Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüseyin Işıktaş, İlçe Emniyet Amiri Ercan Odabaş, ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Murat Ataseven / Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzcede şehit ve gazi yakınları iftarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER