Düzcedeki okullarda geleceğin sporcuları yetiştirilecek

Düzcedeki okullarda geleceğin sporcuları yetiştirilecek


DÜZCE (A.A) - Düzcedeki okullarda geleceğin sporcularının yetiştirilmesi amacıyla beden eğitimi öğretmenleriyle değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haşmet Batur, spor uzmanları ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.
     Toplantıda konuşan Şiran, öğretmenlerin spordaki yerinin önemli olduğuna işaret ederek, Sizlerin yönlendirmesi ile Düzceden çok daha fazla sporcu çıkaracağız dedi.
     Hedeflerinin olimpiyatlar ve milli takıma sporcu yetiştirmek olduğunu vurgulayan Şiran, Hep birlikte genç sporcularımızın yararlanabileceği kulüpler kuralım. Biz size her zaman desteğimizi vereceğiz. Hem maddi hem de antrenör olarak yanınızdayız. Lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım, tesislerimizi sonuna kadar kullanalım ifadelerini kullandı.
     Yazıcı ise sporun çocuklar üzerindeki önemine değinerek, çocukların enerjilerini verimli bir şekilde tüketmeleri ve davranış bozukluklarını gidermeleri bakımından mutlaka spor yapılması gerektiğine dikkati çekti.
     Toplantıda beden eğitimi öğretmenlerinin sorun ve talepleri dinlendi.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzcedeki okullarda geleceğin sporcuları yetiştirilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER