Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Mevlüde Çıtlak Anaokulu açıldı


DÜZCE (A.A) - Hatayda 22 yıl önce şehit olan Jandarma Onbaşı Kemal Çıtlakın anısına annesi Mevlüde Çıtlakın adı verilen anaokulu hizmete açıldı.
     Azmimilli Mahallesindeki açılışa Vali Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
     Protokolün kurdele kesmesiyle hizmete açılan anaokuluna kayıtların devam ettiği, öğrencilere velilerin isteğine bağlı olarak ücretsiz Denver gelişimsel tarama testi ve Marmara ilköğretime hazır bulunuşluk testlerinin uzmanlar tarafından uygulandığı bildirildi.
    
     -Cumhuriyet Bayramı Kupası-
    
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bölgesel Basketbol Ligindeki takımlar arasında sezon öncesi kendilerini sınamaları için Cumhuriyet Bayramı Kupası düzenleyecek.
     Kasım ayının ilk haftasında başlayacak olan 2012-2013 Erkekler Deplasmanlı Bölgesel Lig öncesinde Düzce Belediye Spor, Bolu Spor, Muğla Orman Spor, İzmit İhtisas Spor, bu yıl ilk defa düzenlenecek olan turnuvada karşılaşacak.
     Turnuva, 5 Ekim Cuma günü Düzce Belediye Spor ile İzmit İhtisas Spor karşılaması ile başlayacak.
    
     -Yarası Olana adlı tiyatro oyunu-
    
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi, Yarası Olana adlı tiyatro oyununu sahneledi.
     Gençlik Merkezi Tiyatro Grubu tarafından tiyatro sevenlerin beğenisine sunulan komedi oyunu izleyiciler tarafından beğeniyle takip edildi.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER