Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -AK Parti il teşkilatı DTSOyu ziyaret etti


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve il yönetimi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını (DTSO) ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, ziyaretlerdeki amaçlarının önümüzdeki günlerde Düzceye gelecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuşun programını aktarmak ve programlara katılım konusunda STKları bilgilendirmek olduğunu söyledi.
     Kaşıkoğlu, Kurtulmuşun Düzce ziyareti sırasında ekonomi konulu toplantı düzenlemeyi planladıklarını ve bu toplantıya sanayicilerimizin de dahil olmasını istediklerini ifade etti.
     DTSO Başkanı Metin Büyük ise ekonominin geçtiği her toplantının sanayiciler ve DTSO için önemli olduğunu, bu kapsamda DTSO ve Düzce Valiliği ortaklığıyla Sanayi Platformu adı altında birçok toplantı düzenlediklerini söyledi.
    
     -Küçük Hentbolcular Kupalarını Aldı-
    
     Okul Sporları Federasyonu Küçük Erkekler Hentbol Müsabakalarında Nimet Pısak İlkokulu, Şıralık Vatan İlkokulunu 8-7 yenerek şampiyon oldu.
     Küçükler Hentbol Müsabakalarında Nimet Pısak İlkokulu birinci olurken ikinci Şıralık Vatan İlkoklu ve üçüncü ise İbrahim Hoşver İlkokulu oldu.
     Dereceye girenlere kupaları takdim edildi.
    
     -Masa Tenisinin Küçükleri Yarıştı-
    
     Okul Sporları Federasyonu Masa Tenisi Küçükler Müsabakaları sona erdi. 13 takımın katıldığı müsabakalarda erkekler kategorisinde Özel Yunus Bey Koleji birinci olurken, ikinci İlhami Reyhan Turhan,üçüncü takım ise Avni Akyol İlkokulu oldu.
     Kızlar kategorisinde ise TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu birinci, Konuralp Ortaokulu ikinci ve Gümüşova 75. Yıl Ortaokulu üçüncü oldu.
     Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran verdi.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER