Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Kutlu Doğum Haftası


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Kaşıkoğlu, mesajında Hazreti Muhammedin alemlere rahmet gönderildiğini belirterek, insanların en hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi, Allahın son elçisi, hakikatin sadık emanetçisi, sözüne ve yaptığına herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin olduğunu kaydetti.
     Kaşıkoğlu, şunları ifade etti:
     "Bugün, doğumunun sene-i devriyesinde, bu kutlu günde, inanıyoruz ki Peygamberimizin bin 400 yıl önce vaaz ettiği barış, sevgi, merhamet ve adalet kavramlarının hakiki manada ihyasıyla aşılacaktır.
     İnanıyoruz ki milletimizin her yıl artan heyecanla bağrına bastığı Kutlu Doğum Haftası, kardeşlik kültürümüzü daha da derinleştirecektir. Yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla, merhametle dolduran sevgili Peygamberimizin hatırasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız."
    
     -Mesleğimi Tanıyorum Projesi-
    
     Düzce Belediyesi, eğitime destek olmak amacıyla Mesleğimi Tanıyorum Projesi başlattı.
     Bir ay sürecek projenin açılış töreninde konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, her yıl eğitime destek amacıyla bir proje geliştirdiklerini belirterek, öğrencilerin meslek seçiminde etkili olabilmesi amacıyla çeşitli meslek gruplarından kişileri getirerek, söyleşi imkanı sunacaklarını söyledi.
     Televizyon ve radyo programcısı Murat Erdin ise iletişim mesleğinin 5 ana daldan oluştuğunu kaydederek, Gazete, dergi, radyo, televizyon, internet kamuoyu iletişiminde ana unsurlardır. Gelecekte internet bunların tümünü kapsayacak. Bu yüzden interneti iyi kullanmak gerekiyor. İnsanlar meslek seçerken öncelikle kendilerine yatırım yapmak zorundadır. Hangi alanda hizmet edeceklerse o alandaki halkı iyi tanımak zorundadır diye konuştu.
     Bayram, projeye katkı sunan Erdine plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER