Düzce Belediye Başkanı Bayram, evlere konuk

Düzce Belediye Başkanı Bayram, evlere konuk oluyor


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, belediye tarafından ilk kez başlatılan sosyal proje kapsamında evlere konuk oluyor.
     Proje kapsamında evleri tek tek ziyaret eden Bayram, konut sakinlerinin sorun ve taleplerini dinliyor.
     Bayram, ev ziyaretleriyle sosyal ilişkileri ve dayanışmayı geliştirmeyi hedeflediklerini bildirdi.
     Ev kadınlarının aile ve toplum yapısı içinde önemli bir yere sahip olduğuna dikkati çeken Bayram, Gündelik yaşam içinde ve hayata bakışta kadınlar daha hassas ve sorumluluk sahibi. Olaylara pozitif bakabiliyorlar. Bu yüzden Düzce ve çevredeki sorunlara bakışlarını bizzat kendilerinden dinlemek istedim. Önerilerini ve taleplerini almak istedim. Bunun için böyle bir sosyal projeyi başlattık dedi.
     Daha önce de halk günleri kapsamında esnaf ve öğrenci ziyaretinde bulunduğunu anımsatan Bayram, sözlerini şöyle tamamladı:
     Toplumda yer alan, sosyal ve ekonomik hayat içinde bulunan herkesle konuşuyorum. Çalışan ve okuyan kesimdeki insanların Düzceye ve çevreye bakışlarını değerlendiriyorum. Hem sorun ve önerilerini dinliyor hem de hayata dair düşüncelerini paylaşıyorum. Bu halkaya şimdi ev kadınlarını da dahil ettim. Gittiğimizde evlerde ev halkı bizi gayet nazik ve misafirperver karşılıyor.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzce Belediye Başkanı Bayram, evlere konuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER