Düzce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü

Düzce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kabaoğlu: Hava sıcaklıklarının bu yıl mevsim normallerinin üzerinde seyretti. Fındık ürünü karanfil oluşturdu ve havaların soğuyup don yapması halinde bu ürün yanacak -Üreticilerimizin zara


DÜZCE (A.A) - Düzce Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Harun Kabaoğlu, hava sıcaklıklarının bu yıl mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği için fındığın karanfil oluşturduğunu belirterek, Havaların soğuyup don yapması halinde bu ürün yanacak. Üreticilerimizin zarara uğramaması için mutlaka fındıkta don sigortası yaptırmasını öneriyorum dedi.
     Kabaoğlu, yaptığı açıklamada, Düzce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün çiftçinin mağdur olmaması adına 5 Mart Salı günü sona erecek olan fındıkta don sigortası için cumartesi günleri de hizmet vereceklerini söyledi.
     Kabaoğlu, şöyle konuştu:
     Hava sıcaklıkları bu yıl mevsim normallerinin üzerinde seyretti. Fındık ürünü karanfil oluşturdu ve havaların soğuyup don yapması halinde ürün yanacak. Üreticilerimizin zarara uğramaması için mutlaka fındıkta don sigortası yaptırmasını öneriyorum.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER