Düzce Valisi Şahinden Belediye Başkanı Bayrama

Düzce Valisi Şahinden Belediye Başkanı Bayrama veda ziyareti


DÜZCE (A.A) - Malatyaya atanan Düzce Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayrama veda ziyaretinde bulundu.
     Ziyarette konuşan Vali Şahin, iki yıldır Düzcede görev yaptığını ve burada görev yapmanın kendisi açısından gurur olduğunu belirtti.
     Görev süresi boyunca belediye çalışanlarının kent için özverili ve fedakarca çalıştıklarına şahit olduğunu vurgulayan Şahin, Belediye Başkanımızın Düzce için bir şeyler yapmaya çalıştığını gördüm. Yapılan çalışmaların bir vazife şuuru ile yapıldığını gördüm. Bu tür bir anlayışla hizmet edildiği için ve diyalog kapılarının her zaman açık olduğu için teşekkür ederim. İnşallah çok daha güzel günler sizleri bekliyor diye konuştu.
     Düzce belediye Başkanı İsmail Bayram da Şahinin hangi görevde olursa olsun Düzce ile sürekli bir bağlantısı olması temennisinde bulunarak, Bizim isteğimiz, buradan bir görev dolayısıyla ayrılan valimizin hangi görevde olursa olsun Düzce ile irtibatını kesmemesidir. İki yıldır birlikte çalışıyoruz. Hoşgörüsü ve tecrübesiyle hep bir dayanışma içerisinde olmaya özen gösterdik dedi.
     Şahinin Malatyaya gidişinin olumlu bir terfi olarak değerlendiren Bayram, Valimizin Malatyadaki görevini terfi olarak görüyorum. Bu görevi de hak ettiğine yürekten inanıyorum. İnşallah daha da önemli ve Türkiyenin tamamına hizmet edebilecek görevlere gelmesini gönülden istiyorum. Malatyada yapacağı çalışmalarda kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Başarılı olacağına inanıyorum. Düzceye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim şeklinde konuştu.
     Vali Şahin, daha sonra belediye personelini tek tek selamlayarak helallik aldı.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzce Valisi Şahinden Belediye Başkanı Bayrama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER