DÜZDER Başkanı Aksan:

DÜZDER Başkanı Aksan: Düzce Belediyesinden katlı otopark ve iş merkezi konusunda göstermiş oldukları gayreti, terminal konusunda da tekrarlamasını arzu ediyoruz


DÜZCE (A.A) - Düzceyi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği (DÜZDER) Başkanı Cemal Aksan, Düzce Belediyesinin katlı otopark ve iş merkezi konusunda gösterdiği gayreti, terminal konusunda da tekrarlamasını arzu ettiklerini söyledi.
     Dernek binasında açıklama yapan Aksan, yapımına 1995 yılında başlanan ve yıllarca şehir merkezinde atıl durumda duran, iki belediye başkanı eskiten alışveriş merkezinin bu yıl hizmete girmesinin kentin büyük bir açığını kapattığını belirtti.
     Alışveriş merkezinin Düzce kent yaşamına renk katacağına inandıklarını belirten Aksan, Yıllarca enkaz görüntüsüyle herkesin psikolojisini bozan bu sorunun çözülmesi bizleri mutlu etmiştir dedi.
     Aksan, yerel seçimler öncesi dernek olarak başlattıkları Söz Ver, Oyumu Al kampanyası kapsamında üzerinde durdukları önemli konuların başında şehir içi trafiğini kabus haline getiren park sorununun yer aldığını vurgulayarak, Yapımına 2011 yılında başlanan ve Düzcede alışkın olmadığımız bir hızda tamamlanan katlı otopark, park sorununa ve dolayısıyla trafik problemine bir nebze de olsun ilaç olacaktır. Bu kadar kısa süre zarfında tamamlanan bu proje ve alışveriş merkezinden dolayı başta Belediye Başkanı İsmail Bayram olmak üzere, Düzce Belediyesine teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Aynı gayretin yeni terminal için de gösterilmesi gerektiğini ifade eden Aksan, şöyle konuştu:
     Düzce Belediyesinden tatlı otopark ve iş merkezi konusunda göstermiş oldukları gayreti, terminal konusunda da tekrarlamasını arzu ediyoruz. Mevcut terminalimiz bir ile yakışmayacak kadar karmaşık ve çağ dışıdır. Bir terminalden ziyade küçük bir kasabada yer alan köy garajı görüntüsü vermektedir. Gerek Düzce halkı gerek otobüs firmaları bu durumdan son derece muzdariptir. Kentimize otobüsle ziyarete gelen misafirlerimizin ilk söylediği, böyle bir terminalin bu kente hiç ama hiç yakışmadığıdır. Yüzümüzü kızartan, bizlere ve Düzcemize yakışmayan bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını arzu ediyoruz.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber DÜZDER Başkanı Aksan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER