Düziçinde Çocuk Trafik Eğitim Pisti açıldı

Düziçinde Çocuk Trafik Eğitim Pisti açıldı


OSMANİYE (A.A) - Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, Zübeyde Hanım Ana Okulu bahçesinde oluşturulan Çocuk Trafik Eğitim Pistinin açılışını yaptı.
     Şengök, pistin açılışında yaptığı konuşmada, 7-13 Mayıs tarihlerinin tüm yurtta Trafik Haftası olarak kutlandığını belirterek, açılışını yaptıkları pist sayesinde çocuklara küçük yaşta trafik bilinci kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti.
     Zübeyde Hanım Anaokulunun bahçesinde açılan pistten diğer anaokullarındaki çocukların da yararlanacağını anlatan Şengök, Diğer ana okulu çocuklarımızı da buraya araçlarla getirip burada uygulamalı olarak bu trafik eğitimini vermek buradaki temel prensibimiz. Çocuklarımızı karşıdakinin hakkına hukukuna riayet eden bireyler olarak yetiştirmek bizim devlet olarak temel görevimiz. Ben tüm yurttaşlarımızdan, trafik kurallarına uyma konusunda daha çok özen göstermelerini diliyorum dedi.
     Açılışa Şengökün yanı sıra, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serdar Arbaş, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, İlçe Müftüsü Gıyasettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ürkmez, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.
     (MSF-ZHL-AYC-ST)
<< Önceki Haber Düziçinde Çocuk Trafik Eğitim Pisti açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER