Düziçi Belediye Başkanı Namlıya anlamlı görev

Düziçi Belediye Başkanı Namlıya anlamlı görev


OSMANİYE (A.A) - Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği yöneticileri tarafından derneğin onursal başkanı seçildi.
     Dernek Başkanı Ömer Taş, Düziçi Atatürk Parkında düzenlenen yemekte, Başkan Namlının, derneğin yönetim kurulu tarafından onursal başkanı seçildiğini belirterek, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnun olduklarını söyledi.
     Taş, Namlının her zaman yanlarında olduğunu belirterek, Sayın Namlıya onursal başkanımız olduğu için teşekkürlerimizi sunarız. İnşallah ileride bütün Düziçili engelli ailelere ulaşarak, kendilerini derneğimize üye yaparız dedi.
     Namlı da dernek üyeleri ile yemekte bir araya geldiklerini, yol ve kaldırım hizmetleri yapılırken bedensel engellilerinin şartlarını göz önünde tuttuklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Hiç kimse zannetmesin ki yarın, kendisi veya bir yakını engelli olmayacak. Engelli arkadaşların tamamını enerjik ve hayat dolu gördüm. Bunda ailelerinin de çok büyük desteği var. Tüm Düziçilileri Engelliler Derneği Spor Kulübü Basketbol Takımının maçlarını seyretmeye, onlara destek olmaya davet ediyorum. Oradaki çığlıkları, mücadeleyi yaşam dolu insanları görmek için gelsinler.
     Yemekte, Osmaniye Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve mezunları da katılımcılara müzik sunumu yaptı.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Düziçi Belediye Başkanı Namlıya anlamlı görev Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER