Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama

Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama -Trabzon Valisi Kızılcık, patlamada yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı yakınında meydana gelen patlamada yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti.
     Vali Kızılcık, patlamanın meydana geldiği yerde inceleme yaptıktan sonra yaralan jandarma erler Doğan Özkartalı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde, Recep Hasanoğlu ve Ali Osman Cihanı da Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
     Kızılcık, yaralı askerlerle kısa süre sohbet ettikten sonra, doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
     Doktorlar, Hasanoğlu ve Cihanın çok hafif yaralandığını, tedavilerinin yapıldığını, kısa sürede taburcu edileceğini belirttiler.
     KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanelerinde bulunan ve diğer iki ere göre daha ağır yaralanan er Doğan Özkartalın tedavisinin devam ettiğini, hayati tehlikesinin bulunmadığını, genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER