Eceabatlı bisikletçilerin başarısı

Eceabatlı bisikletçilerin başarısı


ÇANAKKALE (A.A) - Eceabat Olimpik Bisiklet Spor Kulübünden Mehtap Demircioğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonunca Nevşehirde düzenlenen Türkiye Şampiyonası Yol Yarışlarında büyük bayanlarda üçüncü oldu.
     Kulüp Antrenörü Cenk Tufan, yaptığı açıklamada, özellikle her yıl yapılan en büyük yarış olan Türkiye Şampiyonası için uzun zamandan beri yaptıkları çalışmaların verimini aldıklarını söyledi.
     Kısıtlı bütçelerine rağmen trilyonlara yaklaşan büyük kulüplerin arasında elde ettikleri bu derecenin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Tufan, Üst kategorilerdeki başarılı sporcularımızın sayesinde onları örnek alan diğer yetişecek yeni sporcular ile kulübümüz daha da büyüyecek. Amacımız 2013 yılında Türkiyede yapılacak olan Uluslararası Akdeniz Oyunlarına katılmak dedi.
     Türkiye üçüncüsü olan Milli Bisikletçi Mehtap Demircioğlu da haftanın 6 günü antrenmanlara devam ettiğini belirterek, amacının Avrupa Şampiyonalarında üst sıralarda yer almak olduğunu bildirdi.
     Eceabat Olimpik Bisiklet Spor Kulübü, 4 yıldız (B) erkek, 1 genç erkek, 2 genç bayan ve 1 büyük bayan sporcusuyla kaymakamlık ve belediyenin desteğiyle çalışmalarını Kültür Evinin 4. katında sürdürüyor.
    
     -Antrenör Tufan-
    
     Antrenör Tufan, 1983 yılında ilk kez milli formayı giydi. 25 yıl (A) takım genç millilerde görev alan Tufan, 2007-2012 yıllarında 5 yıl süreyle Genç Milli Takım antrenörlüğü yaptı. 2007 yılında Türkiyeye ilk altın madalya getiren antrenör unvanına sahip olan Tufan, Manisaspor Profesyonel Bisiklet takımını da çalıştırdı.
     Bisiklet Federasyonunda çeşitli görevlerde bulunan Tufan, Eceabat Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesinde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapıyor.
    
     Muhabir : Bülent Ersöz / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Eceabatlı bisikletçilerin başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER