Eczacılar Balcalıda hastalara reçete bürosu istedi

Eczacılar Balcalıda hastalara reçete bürosu istedi


ADANA (A.A) - Adana Eczacı Odası Başkanı Erzun Özkan, yönetim kurulu üyeleriyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Yeşim Taşovayı ziyaret ederek, reçete dağıtım bürosu açılmasını istedi.
     Özkan, ziyaretinde Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşovaya yeni görevinde başarılar diledi ve her türlü destek ve işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.
     Balcalı Hastanesi ile geçmiş yıllarda ortaklaşa olarak yaptıkları, özellikle hastaların ve hasta yakınlarının ilaca ulaşımını kolaylaştıran reçete dağıtım bürosunu tekrar hayata geçirmek istediklerini bildiren Özkan, Geçmişte yapılan bu işbirliği çok güzel sonuçlar vermişti. Burada tedavi gören hastalara ilaç konusunda oda olarak hem danışmanlık, hem de ilaçlarının temini konusunda yardımcı olmak için proje yapıp bu konuda da her türlü desteğe hazırız ifadeleri kullandı.
     Prof. Dr. Yeşim Taşova da amaçlarının üniversite hastanesinde en iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Hastalara ve hasta yakınlarına sunulacak hizmette her kurumla işbirliği yapıyoruz. Amacımız sağlıkta en güzel hizmeti sunabilmek. Hastalar için güzel projelerimiz var. En kısa sürede bunu hayata geçirmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Eczacılar Balcalıda hastalara reçete bürosu istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER