Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Cemaat-i İslam Partisinin eski lideri ve İslam Dayanışma Konseyi Başkanı Ahmedin ölümü


EDİRNE (A.A) - Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, Cemaat-i İslam Partisinin eski lideri ve İslam Dayanışma Konseyi Başkanı Ahmedin ölümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kendisi şuurlu bir Müslüman ve Türkiye dostuydu dedi.
     Demirkıran, mesajında, Ahmedin ülkesinde olduğu kadar İslam dünyasında da tanınan bir isim olduğunu belirtti. Ahmedin İslam demokrasisinin savunucusu, din adamı ve siyasetçi olduğunu ifade eden Demirkıran, şunları kaydetti:
     Gazi Hüseyin Ahmed, milli görüşün lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakanın dostuydu. 1 Mart 2011de İstanbula gelerek Erbakanın cenazesine katılan Ahmed 6 Mart 2011de de Edirneyi ziyaret etti. Kendisiyle birlikte Edirnenin camileri, müzeleri ve Balkan Şehitliğini birlikte ziyaret ettik. Kendisi şuurlu bir Müslüman ve Türkiye dostuydu. Allah gani gani rahmet eylesin.
    
     -KSYDVnın vatandaşlara yardımları-
    
     Keşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (KSYDV)tarafından geçtiğimiz yıl Aralık ayında 835 ihtiyaç sahibine 90 bin 395 lira nakdi para yardımı yapıldı.
     Keşan Kaymakamı ve Vakfın Başkanı Bekir Dınkırcı, yaptığı yazılı açıklamada, ihtiyaç sahibi kişilere vakıfça her ay yardım yapıldığını belirtti.
     Geçtiğimiz yıl Aralık ayında 835 ihtiyaç sahibine 90 bin 395 lira nakdi para yarımdı yapılığını aktaran Dınkırcı, ayrıca 3 bin 100 aileye de birer ton yakacak kömür yardımında bulunduğunu kaydetti.
    
     -Kaymakam Dınkırcı, spor tesislerini inceledi-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, ilçedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.
     Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki spor tesislerini gezen Dınkırcı, burada Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Vedat Çimenden tesisler hakkında bilgi aldı. Kapalı yüzme havuzu, futbol, voleybol, basketbol ve tenis kortunu inceleyen Dınkırcı, tesislerdeki bazı eksikliklerin giderilmesi gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş - Cihan Demirci
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER