Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Edirne Belediyesinden okullara bilgisayar ve yazıcı desteği


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediyesi Hacı İlbey İlköğretim Okulu ve İnönü İlkokuluna bilgisayar ve yazıcı hediye etti.
     Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Hacı İlbey İlköğretim Okulundaki törende yaptığı konuşmada, belediye olarak eğitim faaliyetlerine her zaman destek veriklerini söyledi.
     Eğitime verilen desteğin, Türkiyenin geleceğine olumlu katkı sağlayacağını belirten Tanrıkulu, Başkanımız Hamdi Sedefçi, Edirne halkının yararına olacak her türlü projeye destek olmaya özen gösteriyor. Bizler de başkanımızın talimatları doğrultusunda, halkımızın sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.
     Tanrıkulu, Hacı İlbey İlköğretim Okuluna bilgisayar ve projeksiyon cihazı, İnönü İlkokuluna da 2 bilgisayar ve 1 yazıcı hediye etti.
    
     -Edirneli Aktif Girişimciler Derneğinin hizmet ofisi yarın açılacak
    
     Edirneli Aktif Girişimciler Derneğinin hizmet ofisi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunun katılacağı törenle açılacak.
     Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Esra Akgün Yılmaz, kuruluş işlemleri tamamlanan derneğin hizmet ofisinin, yarın, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunun katılacağı törenle açılacağını belirtti.
     Açılışa bütün Edirnelileri davet ettiklerini ifade eden Yılmaz, Edirnedeki gençlerin sorunlarını masaya yatırarak çözüm önerileri sunacağımız derneğimizin hizmet ofisinin açılışına sayın bakanımız Mehmet Müezzinoğlunun da katılacak olması, bizlere ayrı bir heyecan katıyor. Girişimcilik ruhuna sahip herkesi, yarın saat 14.00de Tarlakapı Caddesi, Hacı Emine Ekşi Apartmanındaki hizmet ofisimizin açılışına bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER