Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -EDOSK bahar dönemi etkinliklerine başladı


EDİRNE (A.A) - Edirne Doğa Sporlar Kulübü (EDOSK) bahar dönemi etkinliklerine, Hamzabeyli - Doğanköy parkurundaki doğa yürüyüşü ile başladı.
     EDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Karakoç, yaptığı yazılı açıklamada, 2013 bahar dönemi etkinliklerine Hamzabeyli- Doğanköy parkurundaki doğa yürüyüşü ile başladıklarını belirtti.
     Yürüyüşe 32 doğa severin katıldığını ifade eden Karakoç, şunları kaydetti:
     Kış mevsiminin hareketsiz geçen günlerinden kurtulmanın ve baharın geldiğini fark etmenin en iyi yollarından birisi doğada yürüyüş yapmaktır. Bir sonraki etkinliğimiz 17 Mart tarihinde Edirne - Yeniköy parkurunda düzenlenecek bisiklet turu. Baharın gelişine doğada merhaba demek isteyen tüm doğa severleri etkinliklerimize bekliyoruz.
    
    
     -Saadet Partisi Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin:
     -Bu yapılan ne çağdaş belediyecilik anlayışına ne de nezaket
     kurallarına uymuyor
    
     Saadet Partisi Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin, Edirne Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısını izlemek isteyenlerin yer olmadığı gerekçesiyle salona alınmamasını eleştirerek Bu yapılan ne çağdaş belediyecilik anlayışına ne de nezaket kurallarına uymuyor dedi.
     Tekin yaptığı yazılı açıklamada, belediye meclis toplantılarının halka açık ve şeffaf olması gerektiğini belirtti.
     İsteyenlerin bu toplantıları izleyebilmesi gerektiğini ifade eden Tekin, şunları kaydetti:
     Minibüslere kapasitesinin çok üstünde yolcu taşımak serbest, ama belediye meclis toplantı salonunda 5-10 kişinin ayakta toplantı izlemesi yasak. Bu yapılan ne çağdaş belediyecilik anlayışına ne de nezaket kurallarına uymuyor.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER