Edirne Belediye Başkanı Sedefçi:

Edirne Belediye Başkanı Sedefçi: -Yaşamlarının en kutsal görevini üstlenen babalarımız, karşılıksız sevgi, sınırsız hoşgörü ve özveri ile çocuklarımızı geleceğe hazırlar


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Yaşamlarının en kutsal görevini üstlenen babalarımız, karşılıksız sevgi, sınırsız hoşgörü ve özveri ile çocuklarımızı geleceğe hazırlar dedi.
     Sedefçi, 17 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, haklarının, emeklerinin hiçbir zaman ödenemeyeceği babaların, değerinin büyük olduğunu belirtti.
     Babaların kendi mutluluğundan çok çocuğunun mutluluğunu isteyecek kadar fedakar olduklarını ifade eden Sedefçi, şunları kaydetti:
     Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hayatı öğreten insandır babalarımız. Bir baba, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutluluğuyla mutlu olur. Babanın erdemleri çocukların servetidir. Çocukluk çağında baba korumasından daha güçlü bir ihtiyaç düşünemiyorum. Yaşamlarının en kutsal görevini üstlenen babalarımız, karşılıksız sevgi, sınırsız hoşgörü ve özveri ile çocuklarımızı geleceğe hazırlar. Bu nedenle, yaşamımızın her anında fedakarlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olan, bize her zaman doğruyu gösteren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan babalarımızın Babalar günlerini kutluyorum.
    
     Muhabir : Salih Baran
     Yayıncı : Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirne Belediye Başkanı Sedefçi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER