Edirne kaldırımlarında Hollywood Bulvarı esintisi

Edirne kaldırımlarında Hollywood Bulvarı esintisi -Kentte yapımı süren kaldırımlarda Türkiyede 4 büyük akımda forma giyen ünlü futbolcuların isimleri yazılacak -İsimleri işlenen futbolcuların arasında Fenerbahçeden ayrılma karar


EDİRNE (A.A) - Salih Baran - Edirnede, ABDdeki Hollywood Bulvarında bulunan Şöhretler Kaldırımından esinlenilerek yapılan kaldırımlarda, Türkiyede 4 büyük takımda forma giyen ünlü oyuncuların isimleri yazılacak.
     Kent merkezinde yapımı devam eden ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonsporun renklerine boyanacak kaldırımlara, bu takımlarda forma giyen ünlü futbolcuların metal levhaya yazılmış isimleri büyük bir yıldızın yanına işleniyor.
     Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentteki kaldırımları ABDdeki Hollywood Bulvarında bulunan Şöhretler Kaldırımına benzer şekilde dizayn ettiklerini söyledi.
     Yaptıkları uygulamanın bir saygı ve vefa uygulaması olduğunu anlatan Sedefçi, Şöhretler Kaldırımında aktör ve aktrislerin adları yazıyor. Edirnemizde ise 4 büyük futbol takımımıza emeği geçen efsane futbolcuların isimleri yazılıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonsporun renkleriyle boyayacağımız bazı kaldırımlara futbolcu isimleri de yazılıyor dedi.
     Sedefçi, bunun bir vefa ve saygı göstergesi olduğunu dile getirerek, Fenerbahçeli Lefterden, Trabzonsporlu Hamiye kadar birçok futbolcunun isimlerini kaldırımlarımıza yazmaya başladıklarını ifade etti.
     Galatasaraylı olarak Türk futboluna büyük hizmetleri olan Alex de Souzanın Fenerbahçeden ayrılmasına üzüldüğünü anlatan Sedefçi, Alex, Fenerbahçeye yıllarca hizmet veren kaliteli bir futbolcu, güzel bir insandı. Özellikle Galatasaray maçlarını Alex bize gol atmasın diye dua ederek izlerdim. Güzel izler bıraktı. Biz de Edirnede onu bu şekilde anacağız şeklinde konuştu.
    
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Edirne kaldırımlarında Hollywood Bulvarı esintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER