Edirne Vali Yardımcısı Özkan:

Edirne Vali Yardımcısı Özkan: Türk insanı gerek eğitim yapısıyla, gerek coğrafi konumuyla bir çok AB üyesinden daha Avrupalıdır


EDİRNE (A.A) - Edirne Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Türk insanı gerek eğitim yapısıyla, gerek coğrafi konumuyla bir çok AB üyesinden daha Avrupalıdır dedi.
     Edirne Valiliği Avrupa Birliği Eşgüdüm Merkezince, kurumların, Avrupa Birliği irtibat kişilerine yönelik bilgilendirme toplantısında yaptı konuşma Özkan, ABnin her şeyden önce bir barış projesi olduğunu, 2. Dünya Savaşından sonra yer yer yıkılmış olan ülkelerin hoşgörü çerçevesinde bir araya gelmelerinin bunun güzel bir kanıtı olduğunu ifade etti.
     Avrupa Birliğinin bir çağdaşlaşma projesi olduğunu vurgulayan Özkan, Türk insanı gerek eğitim yapısıyla, gerek coğrafi konumuyla bir çok AB üyesinden daha Avrupalıdır dedi.
     Konuşmanın ardından Avrupa Birliği Eşgüdüm Merkezi ve Avrupa Birliği Bilgi Koordinatörü Çiğdem Dönertaş, birimlerinin genel tanıtım sunumunu yaptı ve sınır ötesi iş birliği programları hakkında bilgi verdi.
     (RC-NER)
<< Önceki Haber Edirne Vali Yardımcısı Özkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER