Edirne Valisi Sözer:

Edirne Valisi Sözer: Edirnede görev yapmanın bihakkın yerine getirmenin huzurunu yaşayarak arz-ı veda eyliyoruz


EDİRNE (A.A) - Valiler kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Edirne Valisi Gökhan Sözer, Edirnede görev yapmanın bihakkın yerine getirmenin huzurunu yaşayarak arz-ı veda eyliyoruz dedi.
     Vali Sözer, bir restoranda düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, iki yılı aşkın süre hizmet verdiği Edirneden güzel anılarla ve iyi dostluklar edinmiş olarak ayrılacağını söyledi.
     Eski bir Osmanlı başkentinde görev yapmanın ayrıcalığını her zaman hissettiğini ifade eden Sözer, şunları kaydetti:
     Başkentler farklıdır, imtiyazlıdır, özeldir. Bastığınız taş, baktığınız duvar konuşur sizinle, minareler seda fısıldar kulağınıza. Bu kentlerde yaşamak ayrıcalıklıdır, biz de bu ayrıcalığı tattık, hep destek gördük. Sinerji yaratarak çalışmaya özen gösterdik ve bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ayrılık hüznü barındırır, görevin gereğidir ayrılık, doğanın da kanunu. Doğan ölür, gelen gider, bu bir nizamdır, mukadderattır. Edirnede görev yapmanın bihakkın yerine getirmenin huzurunu yaşayarak arz-ı veda eyliyoruz.
     Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de Vali Sözerin Edirnede yaşanan bahar havasına olumlu katkılar yaptığını belirterek, Taleplerimiz karşısında devletin valisi edasıyla gerekeni yaptı. Edirne sizi sevdi, Edirneye nefes verdiniz sayın valim. Bu kent size her zaman kucak açacaktır diye konuştu.
     Edirne Vali Yardımcısı Nedim Özırmak ise Vali Sözerin temsil yeteneği, vakur duruşu, mütevaziliğiyle gönüllerde taht kurduğunu ve mesai arkadaşlarına her zaman örnek olduğunu kaydetti.
     Konuşmaların ardından Vali Sözere çeşitli hediyeler takdim edildi.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirne Valisi Sözer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER