Edremitte Kahveciler, Gazinocular ve Otelciler Odasına

Edremitte Kahveciler, Gazinocular ve Otelciler Odasına kayyum atandı


BALIKESİR (A.A) - Edremit Kahveciler, Gazinocular ve Otelciler Odasında yönetimin düşmesi üzerine oda yönetimi, kayyuma devredildi.
     Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Dut başkanlığındaki kayyum heyetinde Madeni İşler ve Elektrikçiler Odası Başkanı Hayati Seçen ve Terziler Odası Başkanı Ali Madanoğlu getirilerek çalışmalara başladı.
     Kahveciler Gazinocular ve Otelciler Odası Başkanı Mustafa Aydoğan da bir haftadır planlı şekilde, hakkında asılsız iddialar ortaya atıldığını ileri sürerek, şunları kaydetti:
     2010 yılı Ocak ayında yapılan genel kurulda beraber yola çıktığımız yönetim kurulu arkadaşlarımızla, 2 yıl 6 aydır oda yönetimde birlikte görev yapıyoruz. Görev yaptığımız dönemde yönetim ve denetim kurulunun takibinde kararlarımız oy birliğiyle geçti. Başkanlığım döneminde yaptığım tüm hizmetlerin belgeleri odada mevcuttur. Oda hizmetlerinde üye ile ilgili sorun ve sıkıntılar, anında çözüldüğünden dolayı üye sayımız 3 katına çıktı. Odamız üyeleri arasında hiç bir sıkıntı çıkmadı ve her zaman onların yanında olduk. Odamıza bağlı üyelerimizin sevincini ve üzüntülerini birlikte paylaştık. Öğrenci bursu, sosyal ekonomik yardımlar yaparak, sıkıntıları çözmeye çalıştık.
     Kayyum heyetinin, odayı, 3 ay içinde genel kurula götürmesi gerekiyor.
    
     Muhabir : Emrah Elmas
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Edremitte Kahveciler, Gazinocular ve Otelciler Odasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER