Edremitte karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü

Edremitte karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü -Akçayda yaktıkları mangalı ısınmak için eve alan iki kişi, karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti


BALIKESİR (A.A) - Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde, yaktıkları mangalı ısınmak amacıyla eve alan iki kişi, karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.
     Alınan bilgiye göre, Akçay beldesine Manisanın Soma ilçesinden ev almaya geldikleri öğrenilen, Şemsettin Uysal (64) ile İsmail Özlen (54), aradıkları evi bulamadı. Daha sonra İsmail Özlenin beldedeki evine kalmak için giden iki arkadaş, dün akşam saatlerinde balkonda mangal yaktı.
     Mangalı ısınmak amacıyla yattıkları odaya alan Uysal ile Özlen, karbonmonoksit gazından zehirlendi. Özlen ve Uysala ulaşamayan yakınları durumdan şüphelenerek polis ve itfaiyeye haber verdi. Arkadaşlarının yardımıyla eve ulaşan ekipler, balkondan girdikleri evde iki arkadaşın cansız bedeniyle karşılaştı.
     Özlen ve Uysalın cenazeleri yapılan otopsinin ardından Somaya gönderildi. Cenazelerin, bugün kılınan namazın ardından belediye mezarlığına defnedildiği bildirildi.
     İki çocuk babası İsmail Özlenin, Tes-İş Sendikası Soma Şubesi eski başkanlarından, Şemsettin Uysalın ise Ege Linyitleri İşletmesinden emekli olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Emrah Elmas - Seyhan Kırıcı / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Edremitte karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER