Edremitten kısa kısa

Edremitten kısa kısa -Belediye Meclisi toplandı


BALIKESİR (A.A) - Edremit Belediyesi, Ocak ayı olağan meclis toplantısını yaptı.
     Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 48 ana gündem maddesine ilave 8 de ek gündem maddesi görüşüldü.
     Yaklaşık 3 saat süren meclis toplantısında ilk olarak belediye denetim komisyonunda yer alacak isimler gizli oylamayla belirlendi. Yılmaz Diker, Aykut Dürüst, Paşa Şentürk ve Haldun Sümerkan, yapılan oylamada bu göreve getirildiler.
     Ticari taksilerden alınacak işgaliye ücretinin yeniden tespit edildiği toplantıda, Edremit Belediyesi Toptancı Halinde uygulanacak teminat ücreti ile devir tahsis ve ortaklık ücreti de belirlendi.
     Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, 2013 yılında yapılacak meclis toplantıları ve alınacak kararların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
    
     -Zabıta tartıları denetledi-
    
     Edremit Belediyesi zabıta ekipleri, her hafta kurulan Çarşamba pazarı esnafının kullandığı ölçü, tartı ve tezgahları denetledi.
     Çarşamba pazarında denetimlerde bulunan ekipler, tezgah çizgilerinin aşılmaması, kiraya verilen yerler gibi konularda incelemelerde bulunurken, olumsuzluk görülen konularla tutanak tuttu.
     İlgili kanunlara göre, ölçü ve tartı aletlerini kontrol edildi, esnaf uyarıldı.
     Ekipler, vatandaşlardan, pazar yerlerinde görülen her türlü olumsuzluğu 153 numaralı telefona bildirmelerini istedi.
    
     Muhabir: Emrah Elmas
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Edremitten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER