Efes Futsal Ligi Konya grup maçları

Efes Futsal Ligi Konya grup maçları başladı


KONYA (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen ve resmi lig statüsünde Konyanın da içinde bulunduğu; Efes Futsal Ligi maçları başladı.
     Konyanın Atatürk Spor Salonunda hafta içi akşamları oynanan Futsal Liginde 1. haftada alınan toplu sonuçlarda; Büyükler A Grubunda Anadolu Selçukluspor 1905 Ultraslansporu 11-4, Konya Monivaspor İhsaniye Gençlerbirliğini 4-3 yendi. B Grubunda ise Konya Yolspor Havzanspor maçını 7-4 kazandı. U17 A Grubunda Araplarspor Karabağ Gençlerbirliğini 14-3, Teiaş Gençlik Konya Yolsporu 3-1, Selçuklu Belediyesporda Demirsporu 8-2 yendi.
     U17 B Grubunda Konya İdmanyurdu Havzansporu 6-4, Selçukspor Tümosansporu 6-5 ve İhsaniye Gençlerbirliği de 1905 Ultraslansporu 12-4 yendi. Bu sonuçlardan sonra; Büyüklerde Anadolu Selçukluspor ve Konya Yolspor, U17 de ise; Araplarspor ve İhsaniye Gençlerbirliği takımları ilk haftayı lider kapattı.
     Konya Futsal İl Sorumlusu İbrahim Karabacak, amatör spor kulüplerin arasında, oldukça zevkli, heyecanlı ve sıcak bir ortamda Atatürk kapalı spor salonunda oynanan maçlara Konya halkını ve özellikle oyuncuların ailelerini davet etti.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Efes Futsal Ligi Konya grup maçları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER