Ege Denizindeki deprem

Ege Denizindeki deprem -Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan: -Kent merkezinde ve mücavirinde herhangi bir mal ve can kaybı ile hasar gibi bir şey yok. Panik havası da kısa sürede geçti (Görüntülü)


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ege Denizinde Bozcaada açıklarında meydana gelen depremde, kent merkezinde ve mücavirinde, herhangi bir mal ve can kaybı ile hasar gibi bir şeyin olmadığını belirterek, Panik havası da kısa sürede geçti dedi.
     Gökhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremle ilgili il genelinde şu ana kadar bir sıkıntı bulunmadığını bildirdi.
     Kent merkezinde ve mücavirinde herhangi bir mal ve can kaybı, hasar gibi bir şey yok. Panik havası da kısa sürede geçti diyen Gökhan, Çanakkale birinci derecede deprem bölgesi bunlara alışacağız. Allah daha büyüklerinden korusun. Depreme hazırlık noktasında da çalışmalarımız devam ediyor. Hepimize çok geçmiş olsun diye konuştu.
     Öte yandan, Belediye Başkanlığı, depremin ardından halkın paniğe kapılmaması yönünde hoparlörlerden, Değerli Çanakkaleliler, yaşadığımız şiddetli depremden dolayı, hepinize geçmiş olsun der, paniğe ve korkuya bir neden olmadığını, kentimizin tüm kurum ve kuruluşlarının hazırlıklı olduğunu bilmenizi isteriz şeklinde anons yaptı.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Ege Denizindeki deprem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER