Eğitim

Eğitim-Sen Yalova Şube Başkanı Tunç: -Eğitim-Sen Yalova Şubesi olarak sendikalarımıza yönelik yapılan baskıları protesto etmek için en demokratik hakkımız olan basın açıklaması polisin keyfi müdahalesiyle engellenmiştir


YALOVA (A.A) - Eğitim Sen Yalova Şube Başkanı Fatih Tunç, Eğitim-Sen Yalova şubesi olarak sendikalarımıza yönelik yapılan baskıları protesto etmek için en demokratik hakkımız olan basın açıklaması polisin keyfi müdahalesiyle engellenmiştir dedi.
     Fatih Tunç, Yalı Caddesinde bulunan sendika lokalinde düzenlenen basın toplantısında, geçtiğimiz günlerde AK Parti il binası önünde basın açıklaması yapmak isterken polisin kedilerine keyfi bir şekilde müdahale ettiğini savundu.
     Uzunca bir süredir sendikalara, emek ve demokrasi mücadelesi yürüten kesimlere ve demokratik muhalefete yönelik baskı ve sindirme uygulamalarının yaşandığını iddia eden Tunç, şöyle konuştu:
     26 Haziran Salı günü ilimizde yaşanan hukuksuzluk tam da bunun örneğidir. Eğitim-Sen Yalova Şubesi olarak sendikalarımıza yönelik yapılan baskıları protesto etmek için en demokratik hakkımız olan basın açıklaması polisin keyfi müdahalesiYle engellenmiştir. Arkadaşlarımız darp edilerek yaka paça gözaltına alınmış ve karakola götürülmüştür.
    
     Muhabir : Erhan Erdoğan
     Yayıncı : Haluk Yüksel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER