Eğitime hayırsever katkısı

Eğitime hayırsever katkısı -Kumluca Meslek Yüksekokulu inşaatının tamamlanması için hayırsever Hüseyin Erdoğan 200 bin lira bağışta bulundu


ANTALYA (A.A) - Yapımına 2010 yılında başlanılan Kumluca Meslek Yüksekokulu inşaatının tamamlanması için hayırsever Hüseyin Erdoğan 200 bin lira bağışta bulundu.
     Kumluca Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı öncülüğünde oluşturulan yardım komitesi, yüksekokulun tamamlanması için bağışları kabul ediyor. Kumlucalı iş adamları İsmail ve Osman Acar kardeşler, yüksekokulun kütüphanesini anne ve babaları adına yaptıracaklarını belirttiler. 99 ayrı bağımsız bölümü bulunan Meslek Yüksekokulu binası için ikinci bağışı ise hayırsever Ali Acarer yaptı. Hayırsever Hüseyin Erdoğan da okulun amfisi için 200 bin lira bağışta bulundu.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, her zaman güzel işlerde öncülük eden Kumlucalı hayırseverlerin yüksekokulun inşaatı konusunda da öncülük yapmalarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
     Yüksekokul inşaatının bitirilebilmesi için İsmail ve Osman Acar kardeşlerle Ali Acarerin 25er bin lira yardımda bulunduklarını, amfi için ise Hüseyin Erdoğanın 200 bin lira verdiğini kaydeden Çetinkaya, hedeflerinin eylül ayına kadar binayı tamamlayarak eğitime başlanmasını sağlamak olduğunu anlattı.
     Gelecek eğitim yılında yüksekokulun yeni binasında hizmet vermesinin planladığını dile getiren Çetinkaya, bu konuda hayırseverlerden yardım beklediklerini ifade etti.
     Çetinkaya, 2010 yılında yine hayırseverlerimizin desteğiyle yüksekokul binasının inşaatına başladıklarını bildirerek, şunları söyledi:
     Aradan geçen sürede binanın kaba inşaatı tamamlandı. Şu anda derslikler ve diğer bölümlerin yapımı sürüyor. Şu andan itibaren biz derslikler ve diğer bölümleri hayırseverlerimizin yardımıyla tamamlamayı planlıyoruz. Kaymakamımız öncülüğünde oluşturduğumuz komitede yardımları kabul ediyoruz. Bugüne kadar yardımda bulunan hayırseverlerimize ve bundan sonra binamızın yapımına katkı sağlayacak hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.
     Yüksekokul binasının tamamlanmasıyla Kumlucaya fakülte kazandırmayı planladıklarını vurgulayan Çetinkaya, böylece ilçenin hem ekonomik hem de sosyal açıdan farklı bir konum kazanacağını belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Eğitime hayırsever katkısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER