EGSİADtan Tunus ziyareti

EGSİADtan Tunus ziyareti


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD) üyesi iş adamları, Tunus Tarım Bakanı Mohamed Bin Salem ve Yatırım Bakanı Riadh Bettaiebin davetlisi olarak Tunusa gitti.
     EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer, yaptığı yazılı açıklamada, Tunusta Türk-Tunus İş Adamları Toplantısına katıldıklarını kaydetti.
     Özer, şunları kaydetti:
     Tunusta kendimizi evimizde hissettik. Tunus ile turizm ve tarım başta olmak üzere tüm sektörlerde işbirliği yapmayı hedefliyoruz. Buradaki görüşmelerde iş adamlarımız ön bağlantılar gerçekleştirdi. Tunusa yapılabilecek yatımların neler olduğu konusunda fikir sahibi oldular. Eskişehire döndükten sonrada görüşmeleri devam ettirecekler. Tunusa yatırım gerçekleştirmek için Eskişehirli iş adamlarımızın potansiyeli ve gücü var. Tunuslu yetkililer ve iş adamları da bunu gördü. Önümüzdeki süreçte önemli ticari gelişmeler bekliyoruz.
     Tunus Tarım Bakanı Mohamed Bin Salemin ticari ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Özer, oradaki görüşmelerde çok olumlu sonuçlar aldıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber EGSİADtan Tunus ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER