Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever, Mersinde:

Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever, Mersinde: Başarılı olmak için çok çalışmanın yanında halkın hem duasını hem de desteğini almaya çalışacağım


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Başarılı olmak için çok çalışmanın yanında halkın hem duasını hem de desteğini almaya çalışacağım dedi.
     Sever, çeşitli incelemelerde bulunmak için geldiği Mersinde, AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt ile Erdemli ilçe teşkilatını ziyaret etti.
     Sever, burada yaptığı konuşmada, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayanın yardımcısı olarak görev yapmaktan son derece onur duyduğunu belirterek, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakan Çağlayana kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür etti.
     Kendisine duyulan güveni boşa çıkartmamak için çok çalışacağını dile getiren Sever, Mersine gerçekleştirilecek proje ve hizmetlerde elimden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağım. Başarılı olmak için çok çalışmanın yanında halkın hem duasını hem de desteğini almaya çalışacağım. Üzerime aldığım görev onurlu olduğu kadar zor ve meşakkati olan bir görev diye konuştu.
     Başbakan Erdoğanın Mersine çok büyük önem vermesinden dolayı önce Akdeniz oyunlarını hediye ettiğini, ardından çok değerli bir iş adamı ve bakan olan Zafer Çağlayanı Mersinden aday gösterdiğini ve yeniden Ekonomi Bakanı yaptığını kaydeden Sever, şunları kaydetti:
     Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayanın hem iş hayatında hem de bakanlıktaki tecrübesi büyük. Şahsımın da bakan yardımcılığına getirilmesi Mersin için önemli. Başbakanımızın Mersine ne kadar önem verdiği ortada. Bir bakan yardımcısı ve Mersinli hemşehriniz olarak 24 saat üzerime düşen her türlü görevi yerine getireceğimi herkesin bilmesi gerekir.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Nurdan Mısırlıoğlu Toros / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever, Mersinde: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER