Elazığda Para Politikaları konferansı

Elazığda Para Politikaları konferansı -Konferansa Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçının katılacağı bildirildi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda 6 Temmuzda düzenlenecek olan Para Politikaları konulu konferansa Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçının katılacağı bildirildi.
     Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasından (TSO) yapılan yazılı açıklamada, Merkez Bankası, Dünya Gazetesi ve oda işbirliğiyle, üyeler ve tüm ilgililere yönelik Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Arolat ve Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile 6 Temmuz saat 10.00da Para Politikaları konulu bir konferans gerçekleştirileceği bildirildi.
     Konferansta Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağın ilin sosyo-ekonomik yapısı hakkında bir değerlendirmede bulunacağı ve iş dünyasının Merkez Bankasından beklentileriyle ilgili bir konuşma yapacağı belirtilen açıklamada, açılış konuşmasının ardından Merkez Bankası Başkanı Başçının konferans vereceği aktarıldı.
     Çevre illerden vali, belediye başkanı, rektör, iş dünyası, finans ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yoğun ilgi göstermesinin beklendiği konferansa, tüm üyeler ve ilgililer davet edildi.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığda Para Politikaları konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER