Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının Bakanlığımız Bir Yaşında tanıtım etkinlikleri Elazığda da başlatıldı


ELAZIĞ (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının Bakanlığımız Bir Yaşında tanıtım etkinlikleri Elazığda da başlatıldı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, etkinlik çerçevesinde Bakanlığın gençlere yönelik proje ve faaliyetlerinin Fırat Üniversitesi (FÜ) ile ortaöğretim kurumlarında eğitim gören gençlere tanıtılacağı belirtildi.
     Açıklamada, gençlerin bu tip projelerle alakadar olmalarının amaçlandığı tanıtım etkinliklerinin, FÜ ve hergün bir ortaöğretim kurumunda olacak şekilde birinci yarıyıl sonuna kadar devam edeceği, kurulan stantlarda konu ile alakalı broşür ve materyaller dağıtılacağı bildirildi.
    
     -Elazığ TSO üyelerine fuara katılım çağrısı
    
     Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), üyelerine Gulfood 2013 Gıda Fuarına katılım çağrısı yaptı.
     Elazığ TSOdan yapılan yazılı açıklamada, Elazığ TSOnun partner kuruluşu olan Gaziantep Ticaret Odası Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi organizasyonuyla 24 Şubat-1 Martta Birleşik Arap Emirliklerinin Dubai şehrinde gerçekleşecek Gulfood 2013 Gıda Fuarına, ziyaret ve iş gezisi programı düzenlendiği belirtildi.
     Açıklamada, programa KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği başvurusu onaylanmış firmaların üst limitin 2 bin lira olması şartıyla konaklama, ulaşım ve fuara giriş ücretlerinin yüzde 60lık kısmının KOSGEB tarafından karşılanacağı kaydedildi.
     İş gezisi programı için kontenjanın sınırlı olduğu, katılımın önceliğe göre belirleneceği bildirildi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER