Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -EMSADın yeni binası açıldı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Müzik Sanat ve Halk Oyunları Turizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin (EMSAD) yeni hizmet binası açıldı.
     Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Vali Fahri Bey Caddesinde açılan yeni dernek binasının açılışının, Vali Muammer Erol ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.
     Açılışın ardından, dernek başkanı Savaş Balın Vali Erol ve Selmanoğluna yeni hizmet binasını gezdirerek, dernek çalışmaları ve yürütülen projelerle ilgili bilgi verdiği kaydedildi.
    
     -24. Vergi Haftası-
    
     Sağlıklı vergi bilincinin oluşturulması amacıyla her yıl 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında düzenlenen Vergi Haftası, Elazığda kutlanmaya başlandı.
     Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 24. Vergi Haftası kapsamında, İl Defterdarı Rıfat Özyünlü ve defterdarlık birim yöneticileri, Vali Muammer Erolu makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı çiçek ve plaket takdim etti.
     Vali Erol, ziyarette yaptığı konuşmada, tahakkuk ve tahsilattaki artışların kendilerini memnun ettiğini belirterek, vergilerini düzenli ödeyen vatandaşlara teşekkür ettiğini kaydetti.
     Özyünlü ise defterdarlık olarak 2012 yılını başarılı bir şekilde geçirdiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER