Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -İl Spor Güvenlik Kurulu, Orduspor maçı için alınan tedbirleri açıkladı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Spor Güvenliği Kurulu, 10 Mart Pazar günü oynanacak Sanica Boru Elazığspor-Orduspor karşılaşması için alınan tedbirleri açıkladı.
     Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Spor Güvenliği Kurulunun Valilik Toplantı Salonunda Vali Muammer Erol başkanlığında kurul üyelerinin katılımıyla toplandığı belirtildi.
     Elazığspor ile Orduspor arasında oynanacak maçın her iki takım açısından büyük önem arz ettiği, bu sebeple taraftarların maça yoğun ilgisinin beklendiği ifade edilen açıklamada, Stadyum kapıları 14.00de açılacaktır. Maçın başlamasına yakın saatlerde kapılarda yoğunluk yaşanabileceği düşüncesiyle taraftarların bir sıkıntı ile karşılaşması için erken saatlerde stada gelmesi uygundur denildi.
    
     -Sanica Boru Elazığspora yemek
    
     Fırat Üniversitesi (FÜ) tarafından Sanica Boru Elazığsporlu yönetici ve teknik heyete yemek verildi.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, FÜ Sosyal Tesislerinde gerçekleşen yemeğe, FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Elazığspor yöneticileri ve teknik heyetin katıldığı belirtildi.
     Demirdağ, üniversite olarak her zaman Sanica Boru Elazığsporun yanında olacaklarını kaydetti.
     Yemek organizasyonuyla kaynaşmayı amaçladıklarını vurgulayan Demirdağ, İlerleyen zamanlarda futbolcu kardeşlerimizle de bir arada olmayı arzuluyoruz. Sanica Boru Elazığsporun iyi ve kötü gününde her zaman yanında olacağız. Davetimize olumlu yaklaşan Yılmaz Vurala ve Elazığspor yöneticilerine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Vural ise Demirdağın kendilerini ve yöneticileri ağırlamasından dolayı memnun olduğunu belirterek, teşekkür etti.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER