Elazığ TSO Başkanı Şekerdağ, 2012 yılını

Elazığ TSO Başkanı Şekerdağ, 2012 yılını değerlendirdi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, 2012 yılını değerlendirdi, 2013 yılından beklentilerini açıkladı.
     Şekerdağ, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılının çalışmalar ve hizmetler bakımından son derece başarılı geçtiğini belirtti. Yıl sonu itibariyle 450 yeni işletmenin kurulduğunu, odanın üye sayısının arttığını, yeni iş yeri ve istihdam noktasında başarılı bir yıl yaşandığını ifade eden Şekerdağ, TÜİK verilerinin de bunu doğruladığını kaydetti.
     Elazığdaki işsizlik oranın yüzde 18.5den yüzde 13 seviyesine indiğini belirten Şekerdağ, Oda olarak birçok önemli toplantı, konferans ve seminere ev sahipliği yaptık. Bu faaliyetlerle Elazığ adına önemli başarılar elde ettik ifadelerini kullandı.
     Şekerdağ, 2013 yılının oda seçimi dolayısıyla kendileri açısından önemli bir yıl olacağını vurgulayarak, seçim sonucunun ilin geleceği açısından da bir dönüm noktası olacağını belirtti.
     Şekerdağ, Elazığın ekonomisini canlandırmak, ticaretini artırmak, iş potansiyelini geliştirmek ve bölgenin merkezi haline getirmek tüm kurum ve kuruluşların faaliyetleriyle birlikte bir zihniyet değişimiyle mümkün olacaktır değerlendirmesinde bulundu.
     Ali Şekerdağ, yeni yılın ülkeye huzur, sağlık, mutluluk ve bol kazançlar getirmesini diledi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Bestami Bodruk
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığ TSO Başkanı Şekerdağ, 2012 yılını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER