Elazığsporun yeni transferi Ivesa:

Elazığsporun yeni transferi Ivesa: Bu sezon kolay olmayacak. O nedenle iyi de gitsek kötü de gitsek taraftarlar her zaman destek olmalı


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığsporun yeni transferlerinden kaleci Vanja Ivesa, kendilerini zor bir sezonun beklediğini belirterek, taraftarlardan her zaman destek olmalarını istedi.
     Ivesa, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Elazığspora transferinde en büyük etkenin Eskişehirsporda birlikte çalıştığı teknik direktör Bülent Uygun olduğunu belirtti.
     Bordo-beyazlı ekibi zor bir sezonun beklediğini vurgulayan Ivesa, 4 yıl önce Eskişehire geldiğimde Eskişehirspor Süper Lige yeni çıkmıştı. O yıl, çok zorlandık. 34 maçın hepsi zordu. Bu yüzden bizim hep beraber çalışmamız lazım. Önümüzdeki 365 gün çok yorulacağız, ama hep beraber bunun üstesinden gelebileceğimize inanıyorum ifadelerini kullandı.
     Elazığsporlu taraftarlara seslenen Ivesa, Bu sezon kolay olmayacak. O nedenle iyi de gitsek kötü de gitsek taraftarlar her zaman destek olmalı. Bizim için motivasyon çok önemli değerlendirmesinde bulundu.
     Hırvatistanın Sibenik takımından Elazığspora transfer olan Hrvoje Spahija hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ivesa, şunları kaydetti:
     Daha önce ben Spahijayı görmedim. O bize göre genç bir futbolcu. Ama Hırvatistanda herkes onun iyi bir futbolcu olduğunu söyledi. Bunların tamamen dışında benim için önemli olan karakterdir. Burada 2-3 gündür beraberiz, oldukça samimi ve iyi birine benziyor. Türkiyede insanlar futbolu çok seviyor. Burada herkes hata yapabilir ama iyi karakterli insanlar sürekli devam ediyor, seviliyor.
     Öte yandan 10 Temmuza kadar Elazığspor Shoptan en fazla alışveriş yapan iki kişiye, Ivesa ve Spahijanın imzalı formalarının hediye edileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa / Önder Felek / Okan Yardımcı
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Elazığsporun yeni transferi Ivesa: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER