Elazığspor, Fabio Bilica ile 2 yıllık

Elazığspor, Fabio Bilica ile 2 yıllık sözleşme imzaladı


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Elazığspor, Fenerbahçeden Fabio Bilica ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Süper Ligde 3 yıldır top koşturan, Fenerbahçenin Brezilyalı futbolcusu Fabio Bilica ile kulüp başkanı Selçuk Öztürk ile futbol şube sorumluları Zafer Yetiş ve Yüksel Aydının yoğun çabaları sonucunda 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
     Açıklamada, Bilicaya başarılar diler, Elazığsporumuza hayırlı olmasını temenni ederiz denildi.
     Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica, Türkiyede Sivasspor ve Fenerbahçe kulüplerinin formasını giydi. Sivassporda 2008-2009 sezonunda forma giyen Bilica, 9 Haziran 2009da Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sarı-lacivertli ekiple 31 Mayıs 2012de sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki futbolcu Bilica, yeni sezonda, Sivassporda birlikte çalıştığı Bülent Uygunun teknik direktörlüğünü yaptığı Elazığsporun başarısı için ter dökecek.
     Son 4 sezonda 1. ligde, 1i Türkiye Kupasında olmak üzere 2 kez fileleri havalandıran Bilica, bu golleri Sivasspor forması altında kaydetti. Türkiye Futbol Federasyonunun kayıtlarına göre Bilicanın karnesi şöyle:
    
     Maç Kategorisi Toplam Maç Toplam Gol
     ------------------- ---------- -----------
     Türkiye Süper Kupası 1 0
     Türkiye Kupası 16 1
     Şampiyonlar Ligi 2 0
     Süper Lig 80 1
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığspor, Fabio Bilica ile 2 yıllık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER