Elazığspor, Fenerbahçe ile İzmirde karşılaşacak

Elazığspor, Fenerbahçe ile İzmirde karşılaşacak


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Elazığsporun, Elazığ Atatürk Stadyumundaki yenileme çalışmaları nedeniyle ligin ilk haftasında Fenerbahçe ile İzmirde karşılaşacağı bildirildi.
     Kulübün resmi internet sitesinde yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, ilk maçın Elazığ yerine İzmirde oynanması konusunda kamuoyunu aydınlatma gereği duyulduğu belirtildi.
     Elazığsporun Süper Lige yükselmesinin ardından Atatürk Stadyumunda yenileme çalışmasının başlatıldığının anımsatıldığı açıklamada, Elazığ Atatürk Stadyumundaki yenileme çalışması, Fenerbahçe ile yapacağımız Süper Ligdeki ilk maçımıza ne yazık ki yetişemeyecek durumdadır. Bu konu tamamen Gençlik ve Spor Bakanlığının kontrolünde yürütülmekte olup, kulübümüzün bu konuda herhangi bir yaptırımı bulunmamaktadır denildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Bu nedenle 19 Ağustos 2012 tarihinde Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Lig maçı için alternatifler aranmıştır. Çevre illerdeki stadyumların hiçbirinin Süper Lig standartlarına uygun olmaması nedeniyle çevre illerde uygun bir stadyum bulunamamıştır. Fenerbahçenin bir İstanbul kulübü olması nedeniyle İstanbuldaki stadyumların uygun olmayacağı kanaatine varılmıştır. Bu alternatiflerden sonra maçın, kulübümüzün en çok taraftarı olan İzmirde oynanması uygun görülmüştür. Kamuoyuna duyurulur.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığspor, Fenerbahçe ile İzmirde karşılaşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER