Elektrik aboneleri, indirimli fiyatla elektrik tüketecek

Elektrik aboneleri, indirimli fiyatla elektrik tüketecek -SEPAŞ: -SEPAŞ, yıllık elektrik tüketimi 5 bin kilovatın üzerinde olan, yani ayda ortalama 150 TL fatura ödeyen tüketicilerin hesaplı tarifeye geçiş sürecini en hızlı şekilde


SAKARYA (A.A) - Sakarya Elektrik Pazarlama AŞ (SEPAŞ), yıllık elektrik tüketimi 5 bin kilovatın üzerinde olan, ayda ortalama 150 TL fatura ödeyen tüketicilerin hesaplı tarifeye geçiş sürecini en hızlı şekilde gerçekleştirmek için müşteri odaklı hizmet çalışmalarını aralıksız devam ettirdiğini açıkladı.
     SEPAŞtan yapılan yazılı açıklamada, EPDKnın kararıyla serbest tüketici limitinin 25 bin kilovattan 5 bin kilovata a düşmesiyle SEPAŞın hesaplı tarifesinden küçük ve orta ölçekli işletmeler ve meskenlerin de faydalanabileceğini kaydetti.
     Hesaplı tarifeden yararlanacak müşterilerin faturalarıyla ilgili tek değişikliğin yapılacak yeni sözleşmede belirtilen oranlarda birim fiyata yansıtılacak indirim olacağına işaret edilen açıklama, şöyle devam etti:
     SEPAŞın avantajlı fiyatlarından yararlanmaya başlayacak olan tüketiciler tarife değişikliği için herhangi bir ek ücret ödemeyecek. Elektrik kalitesinde düşüş olmadan sunulacak avantajlı fiyatlarla tüketiciler hesaplı ve güvenli bir şekilde elektrik kullanımına devam edebilecek. Mevcut teknik altyapıda herhangi bir değişiklik olmayacağı gibi elektronik sayaca hali hazırda sahip olan tüketicilerin ekipmanlarında da hiçbir değişiklik gerçekleşmeyecek. Mekanik sayaç kullanan müşteriler ise elektronik sayaçlarını kendileri temin edebileceği gibi, SEPAŞtan an da talep edebilecek.
     Hesaplı tarifeden yararlanmak isteyen müşterilerin geçmişe dönük borçlarının bulunmaması gerekiyor. Yıllık 5 bin kilovatın üzerinde elektrik tüketimi yapan müşterilerin yapmaları gereken tek şey kendilerine en yakın müşteri hizmetleri merkezlerini gerekli belgelerle ziyaret etmek. 1 Mart 2013 mesai bitimine kadar başvurularını tamamlayan müşteriler, nisan ayından itibaren daha avantajlı fiyata elektrik kullanabilecek.
     SEPAŞ, yıllık elektrik tüketimi 5 bin kilovatın üzerinde olan, yani ayda ortalama 150 TL fatura ödeyen tüketicilerin hesaplı tarifeye geçiş sürecini en hızlı şekilde gerçekleştirmek için müşteri odaklı hizmet çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Elektrik aboneleri, indirimli fiyatla elektrik tüketecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER